Ervaringen

Sinds 2008 verzorgd Barplaza evenementen, feesten, openingen, bruiloften, privé en zakelijke events.
Onderstaand kunt u een greep terugvinden uit de evenementen van Barplaza.

Bedrijfsevent - Maarssen

Om het personeel te bedanken voor weer een jaar hard werken, werd huureenpastabar.nl gevraagd om uitgebreid te koken voor de aanwezigen. Waarbij er keuze was uit meerdere soorten pasta en pastasauzen, met vooraf een heerlijke frisse salade, opgediend door onze chefkok.

Afscheid Nathan Rutjes - Kerkrade

Nathan Rutjes, onze eigen voetbalheld (Sparta, MVV en JC Kerkrade) is gestopt, voor zijn familie en vrienden was “huureensushibar.nl” afgereisd naar het prachtige Limburg om een onvergetelijke sushi catering te verzorgen. Bedankt Nathan voor je positiviteit, zowel op als buiten het veld!

Melkweg - Amsterdam

In de Melkweg draaide een bekende Aziatische DJ, hierbij mocht de sushibar niet ontbreken. Huureensushibar” was van de partij om de gasten van de Melkweg van heerlijke sushi te voorzien

Thuis event - Leiden

Huureencocktailbar.nl werd gevraagd om bij te dragen aan een onvergetelijk feest. Met onze bar opgebouwd en de schijnwerpers aan hebben we een prachtig feest achter de rug.


IT Bedrijf - Hilversum

Het personeel van een groot IT bedrijf kreeg voor de gelegenheid de keuze uit heerlijke verse smoothies en fruitspiezen. Welke vanuit onze huureenfruitbar werder bereidt en uitgeserveerd.


Autodealer - Amsterdam

Voor een autodealer actief in de Aziatische automerken, was het al snel duidelijk dat bij een leuk feest, een sushibar niet mocht ontbreken. Zodoende heeft Barplaza deze dag de sushibar geplaatst naar alle tevredenheid van opdrachtgever en zijn gasten.


Juweliersbeurs - Driebergen

Tijdens de juweliersbeurs is Barplaza gevraagd een smoothies uit te serveren, als gezonde drink, tijdens de beurs.Samsung hoofdkantoor

Om de samenwerking tussen T-Mobile en Samsung te bekrachtigen werd dit gevierd in hun Nederlands hoofdkantoor. Huureensushibar.nl gevraagd de catering te verzorgen. Waarbij de bar speciaal is aangepast aan de T-Mobile & Samsung huisstijl kleuren.

Opening Action depot - Limburg

De Action heeft een distributiecentrum in Limburg geopend en Barplaza werd gevraagd twee grote poffertjeskramen neer te zetten voor alle aanwezigen.
In het enorme distributiecentrum werd plek gecreëerd en streek Barplaza neer om de gehele dag poffertjes te serveren.”

Bruiloft - Schiedam

Opdrachtgever wenste een unieke food toevoeging op haar bruiloft, hierdoor is er gekozen om een sushibar te huren bij Barplaza. De sushi was super snel op en een groot succes bij alle gasten!


Bedrijfsevent - Nijmegen

Voor een nieuwjaarsreceptie stond Barplaza uit en serveerde hapjes en drankjes om het nieuwe jaar in te luiden.

Bedrijfsevent - Rotterdam

In de Holland Amerikalijn in Rotterdam stond Barplaza met de sushibar uit. De verse sushi vond gretig aftrek en het event was meer dan geslaagd.


Hoge School - Amersfoort

Voor de HU locatie te Amersfoort werd huureensmoothiebar.nl gevraagd om de genodigden te voorzien van een gezonde en frisse smoothie.Bedrijfsevent - Rotterdam

Tijdens een bedrijvenbijeenkomst werd Barplaza "huureenespressobar.nl" gevraagd om de lekkerste koffie te serveren voor de gasten. Met de in ons optiek lekkerste koffiebonen en ruime keuze uit verschillende soorten koffie was het een geslaagde catering.

Bedrijvenbeurs - Rotterdam

Voor een beurs was een technisch bedrijf op zoek naar een partner wie hun kon helpen met het verzorgen van lekker eten. Hiervoor werd huureensushibar.nl voorgesteld. Dat dit goed uitpakte bewees de tijd waarop de sushi alweer op was.

Verjaardag - Nieuwegein

S. Kok: "Helemaal top!
Mijn verjaardag gevierd met een sushi bar dit keer. Een aanrader. Alles krakend vers. Ook nog heerlijke tapas er bij voor de niet liefhebbers. Zeer correcte en gastvrije barman. Dank"

Nec - Nijmegen

Bij de voetbalclub van Nijmegen werd huureentapasbar.nl gevraagd de Tapas te serveren.
Thuis event - Den Haag

Voor een leuk thuis evenement werd Barplaza gevraagd om de cocktailbar op te bouwen en onze heerlijke cocktails te schenken.

Juweliersbeurs Utrecht

Voor de juweliersbeurs te Utrecht werd de hulp ingeschakeld van “huureencocktailbar” om heerlijke cocktails te verzorgen tijdens de beurs. Met veel potentiële klanten voor opdrachtgever en goed verlopen evenement kijken wij terug op een blinkend event!

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Barplaza op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op