Ervaringen

Sinds 2008 verzorgt Barplaza evenementen, feesten, openingen, bruiloften en events voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Onderstaand vindt u een greep uit de evenementen waar Barplaza met succes de catering mocht verzorgen.

Bedrijfsevent - Maarssen

Om het personeel te bedanken voor weer een jaar hard werken, werd huureenpastabar.nl gevraagd om uitgebreid te koken voor de aanwezigen. De gasten hadden keuze uit meerdere soorten pasta's en pastasauzen en konden vooraf genieten van een heerlijke frisse salade, opgediend door onze chefkok.

Afscheid Nathan Rutjes - Kerkrade

Nathan Rutjes, onze eigen voetbalheld (Sparta, MVV en Roda JC Kerkrade) is gestopt als voetballer. Voor zijn familie en vrienden was “huureensushibar.nl” afgereisd naar het prachtige Limburg om het gezelschap een onvergetelijke avond met sushicatering te verzorgen. Bedankt Nathan, voor je positiviteit, zowel op als buiten het veld!

Melkweg - Amsterdam

In de Melkweg draaide een bekende Aziatische DJ en hierbij mocht de sushibar van Barplaza niet ontbreken. Huureensushibar” was van de partij om de gasten van de Melkweg van heerlijke sushi te voorzien

Thuis event - Leiden

Huureencocktailbar.nl werd gevraagd om bij te dragen aan een onvergetelijk feest. Met onze bar opgebouwd en de schijnwerpers aan hebben we een prachtig feest achter de rug.


IT Bedrijf - Hilversum

Het personeel van een groot IT bedrijf kreeg tijdens dit evenement de keuze uit heerlijke smoothies en verse fruitspiezen. Deze werden vanuit onze fruitbar bereid en uitgeserveerd.


Autodealer - Amsterdam

Voor een autodealer die actief is in de Aziatische automerken, was het al snel duidelijk dat onze sushibar niet mag ontbreken tijdens een leuk feest. Daaromheeft Barplaza deze dag de sushibar geplaatst naar alle tevredenheid van opdrachtgever en zijn gasten.


Juweliersbeurs - Driebergen

Voor de juweliersbeurs in Driebergen werd Barplaza gevraagd om smoothies uit te serveren, zodat de gasten tijdens de beurs van een gezond drankje konden genieten.


Samsung hoofdkantoor

Om de samenwerking tussen T-Mobile en Samsung te bekrachtigen, werd er een evenement georganiseerd in het Nederlandse hoofdkantoor. Huureensushibar.nl werd gevraagd de catering te verzorgen. Onze bar werd voor deze gelegenheid speciaal aangepast aan de kleuren en de huisstijl van T-Mobile & Samsung.

Opening Action depot - Limburg

Winkelketen Action heeft een distributiecentrum in Limburg geopend en Barplaza werd gevraagd twee grote poffertjeskramen neer te zetten voor alle aanwezigen.
In het enorme distributiecentrum werd plek gecreëerd en hier streek Barplaza neer om de gehele dag poffertjes te serveren.

Bruiloft - Schiedam

Onze opdrachtgevers wilden de gasten van hun bruiloft een unieke foodbeleving bieden tijdens hun bruiloft. Het bruidspaar koos daarom voor de sushibar van Barplaza. De sushi viel heel goed in de smaak en was een groot succes bij alle gasten!


Bedrijfsevent - Nijmegen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van een bedrijf uit Nijmegen serveerde Barplaza hapjes en drankjes uit om het nieuwe jaar in te luiden.

Bedrijfsevent - Rotterdam

In de Holland Amerikalijn in Rotterdam stond Barplaza met de sushibar uit. De verse sushi werd zeer goed ontvangen door de gasten en het event was meer dan geslaagd.


Hoge School - Amersfoort

Voor de HU locatie te Amersfoort werd huureensmoothiebar.nl gevraagd om de genodigden van een evenement te voorzien van een gezonde en frisse smoothie.Bedrijfsevent - Rotterdam

Tijdens een bedrijvenbijeenkomst werd Barplaza "huureenespressobar.nl" gevraagd om de lekkerste koffie te serveren voor de gasten. Met de lekkerste koffiebonen en ruime keuze uit verschillende soorten koffie hebben wij de genodigden een mooie koffiebeleving kunnen bieden.

Bedrijvenbeurs - Rotterdam

Voor een beurs was een technisch bedrijf op zoek naar een partner die hen kon helpen met het verzorgen van lekker eten. Hiervoor werd huureensushibar.nl voorgesteld. De gasten hebben genoten van de sushi!

Verjaardag - Nieuwegein

S. Kok: "Helemaal top!
Mijn verjaardag gevierd met een sushibar dit keer. Een aanrader. Alles krakend vers. Ook nog heerlijke tapas er bij voor de mensen die minder van sushi houden. Zeer correcte en gastvrije barman. Dank."

Nec - Nijmegen

Bij de voetbalclub van Nijmegen werd huureentapasbar.nl gevraagd de tapas te serveren. De tapashapjes werden zeer goed ontvangen!
Thuisevent - Den Haag

Voor een leuk thuisevenement werd Barplaza gevraagd om de cocktailbar op te bouwen en onze heerlijke cocktails te schenken.

Juweliersbeurs Utrecht

Voor de juweliersbeurs te Utrecht werd de hulp ingeschakeld van “huureencocktailbar” om heerlijke cocktails te verzorgen tijdens de beurs. Met veel potentiële klanten voor opdrachtgever en goed verlopen evenement kijken wij terug op een blinkend event!

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Barplaza op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op