BBQ smoker op uw bedrijfsfeest

Organiseert u ieder jaar een bedrijfsfeest? Dan kan het best lastig zijn om ieder jaar te bedenken hoe u het bedrijfsfeest invulling gaat geven. Dit jaar bedenken wij het voor u! Huur onze BBQ smoker: dé perfecte smaakmaker op ieder feest. Met de BBQ smoker van Barplaza geeft u sfeer aan een zomers feest. Er wordt vers eten bereid, de medewerkers van uw bedrijf kunnen meekijken hoe het eten bereid wordt én bovendien creëert u met onze BBQ smoker een heerlijke ontspannen sfeer. Perfect voor een geslaagd bedrijfsfeest!

Unieke catering met BBQ smoker

Unieke catering, dat is waar wij voor staan. Wij geven uw bedrijfsfeest een origineel tintje, zodat medewerkers het nog jaren over dit bedrijfsfeest zullen hebben. Wij leveren catering op maat en houden rekening met al uw wensen en eisen. En zijn er veel medewerkers aanwezig op het feest? Geen probleem. Dankzij de grootte van onze BBQ smoker kunnen wij uw gasten snel bedienen.

GREEP UIT HET MENU:

Hamburgers
Smaakvolle mini-hamburgers met onze eigen signature sausp>

– Ribs
Direct van het bot en lekker mals, met een zoete smaak

– Chicken wings
Rechtstreeks van de BBQ en pittig gekruid

– Worstjes
Vers en mals, precies zoals ze het lekkerste zijn

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… Nederlanders gemiddeld 6 keer per jaar barbecueën? Relatief weinig, want in Denemarken barbecuet men gemiddeld maar liefst 16 keer per jaar!