Cocktailbar op uw bruiloft

Met de cocktailbar van Barplaza maakt u van uw trouwerij een onvergetelijke dag! De cocktailbar is zeer geschikt om in te zetten tijdens uw bruiloftsfeest. Uw kunt genieten van de lekkerste cocktails terwijl jullie met familie en vrienden de liefde vieren. Dat is nog eens catering om van te dromen! Onze cocktailbar is een feestelijke verschijning. De bar is verlicht met ledverlichting en heeft een robuuste uitstraling. Ons personeel maakt de cocktails ter plekke voor u klaar en doet er alles aan om het uw gasten naar wens te maken! Barplaza serveert de echte klassiekers, zodat u en uw gasten kunnen genieten van uw favoriete cocktails. De Mojito, de Bloody Mary, de Margarita… ze staan allemaal op onze menukaart! Heeft u dieetwensen of wilt u dat er uitsluitend alcoholvrije cocktails geschonken worden? Laat het ons gerust weten. Zoek dus niet langer naar de perfecte catering voor uw bruiloft. Met de cocktailbar van Barplaza maakt u van uw bruiloft een fantastische en feestelijke dag!

Huur een Cocktailbar

Barplaza serveert de echte klassiekers, zodat u en uw gasten kunnen genieten van uw favoriete cocktails. De Mojito, de Bloody Mary, de Margarita… ze staan allemaal op onze menukaart! Heeft u dieetwensen of wilt u dat er uitsluitend alcoholvrije cocktails geschonken worden? Laat het ons gerust weten. Zoek dus niet langer naar de perfecte catering voor uw bruiloft. Met de cocktailbar van Barplaza maakt u van uw bruiloft een fantastische en feestelijke dag!

GREEP UIT HET MENU:

– Mojito
Een zomerse cocktail met de frisse smaken van limoen en munt

– Piña Colada
Een zomercocktail met witte rum, ananassap en kokosmelk

– Bloody Mary
Smaakvolle cocktail met een basis van tomatensap en wodka

– Margarita
Frisse Mexicaanse cocktail met tequila en limoen

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er in de Verenigde Staten per uur maar liefst 185.000 Margarita’s gedronken worden? Dit maakt de Margarita de populairste cocktail van Amerika!