Smoothiebar op uw bedrijfsfeest

Wilt u uw medewerkers of collega’s in het zonnetje zetten? Dat kan met de smoothiebar van Barplaza! Uw bedrijfsfeest krijgt een feestelijke uitstraling dankzij de led-verlichte smoothiebar van Barplaza. Ons professionele team bereid verse en smaakvolle smoothies voor u en uw collega’s. De smaken zijn zomers en fris en een echte traktatie! Dé manier om waardering uit te spreken naar iedereen die binnen uw bedrijf actief is.

Smoothiecatering zoals u het wilt

Tijdens uw bedrijfsfeest houdt het team van Barplaza uiteraard rekening met al uw wensen. Zijn er dieetwensen of heeft u specifieke eisen met betrekking tot de smoothies die ons professionele team voor u en uw collega’s bereid? Laat het ons dan weten, zodat uw bedrijfsfeest een zorgeloos feest wordt waar nog langer nagepraat kan worden! Het team van Huur een Smoothiebar zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

GREEP UIT HET MENU:

– Smoothie met rood fruit
Een frisse vitaminebom met bessen, aardbeien en frambozen

– Yoghurtsmoothie
Op smaak gebracht met yoghurt voor een heerlijke, romige smoothie

– Tropische smoothie
Waan u op een tropisch eiland met de smaken van ananas en mango

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… het drinken van een smoothie een positief effect op uw gezondheid heeft? Zo bevatten smoothies vitaminen en mineralen die het lichaam meer energie geven en krijgt u op een gemakkelijke manier veel fruit (en groenten) binnen.