Oesterbar op uw beurs

Op een beurs wilt u dat uw bedrijf opvalt. Oude en nieuwe klanten moeten uw bedrijf onthouden nadat ze langs uw stand gelopen zijn. U wilt uw product kunnen verkopen omdat uw bedrijf aantrekkingskracht heeft. Daar kan Barplaza u uitstekend mee helpen! Met de oesterbar van Barplaza valt uw bedrijf tijdens uw deelname aan de beurs nóg meer op. Met deze exclusieve en luxe vorm van catering straalt u uit dat u het op niets bespaart om het potentiële klanten naar de zin te maken.

Huur een Oesterbar

Opvallen is leuk, maar uw doel is om tijdens de beurs nieuwe klanten te vinden en zo uw product te verkopen. Met de catering van Barplaza kunt u zich richten op uw echte doel, terwijl wij zorgen dat alle bezoekers van de stand een unieke cateringervaring beleven. Op deze manier maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk bij oude klanten én bij potentiële nieuwe klanten. Een mooie aanvulling op uw stand en uw verkoopverhaal. Huur nu een oesterbar bij Barplaza!

GREEP UIT HET MENU:

– Platte oesters
Rond met een platte bovenschelp

– Gillardeau-oesters
Oesters van het wereldberoemde Gillardeau-oesterhuis!

– Zomeroesters
Oesters met frisse, zomerse smaakmakers

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de oester één van de oudste diersoorten op aarde is? De oudste oesterfossielen die ooit op aarde gevonden zijn, waren wel 520 miljoen jaar oud.