Oesterbar op uw bedrijfsfeest

Wilt u het dit jaar helemaal anders doen tijdens uw bedrijfsfeest? Wilt u unieke catering waar uw medewerkers echt van kunnen genieten? Kies dan voor de oesterbar van Barplaza. Onze oesters zijn heerlijk op smaak gebracht met verschillende smaakmakers en ons professionele team doet er alles aan om het uw gasten naar de zin te maken. Met Huur een Oesterbar kunt u iedereen binnen uw bedrijf laten weten hoe zeer u al hun verdiensten waardeert.

Professionele oestercatering

Van Barplaza mag u professionele oestercatering verwachten tijdens uw bedrijfsfeest. De oesterbar ziet er netjes uit en is voorzien van ledverlichting, waardoor de bar ook uitstekend tot zijn recht komt tijdens een bedrijfsfeest in de avond. Daarnaast is ons team ervaren en denken zij graag met u mee. Uw wensen staan voorop en wij denken graag met u mee. Huur nu een oesterbar bij Barplaza en maak van uw bedrijfsfeest een groot succes!

GREEP UIT HET MENU:

– Platte oesters
Rond met een platte bovenschelp

– Gillardeau-oesters
Oesters van het wereldberoemde Gillardeau-oesterhuis!

– Zomeroesters
Oesters met frisse, zomerse smaakmakers

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de oester één van de oudste diersoorten op aarde is? De oudste oesterfossielen die ooit op aarde gevonden zijn, waren wel 520 miljoen jaar oud.