Smoothiebar op uw beurs

U gaat met uw bedrijf naar de beurs om op te vallen. U gaat nieuwe en oude klanten te ontmoeten en u wilt dat mensen uw bedrijf onthouden. Daar kan Barplaza u uitstekend bij helpen. Met onze smoothiebar gaat uw aanwezigheid op de beurs aan niemand voorbij. Het team van Huur een Smoothiebar maakt achter onze keurig verzorgde smoothiebar gezonde smoothies klaar. U maakt een onvergetelijke indruk met deze gezonde traktatie. Met de smoothiebar van Barplaza zullen oude en nieuwe klanten uw bedrijf niet snel vergeten!

Professionele smoothiebar

Barplaza weet als geen ander dat het belangrijk is om een professionele indruk achter te laten op klanten. Huurt u tijdens de beurs een smoothiebar van Barplaza? Weet dan dat ons team jarenlange ervaring heeft in het bereiden van verse en frisse smoothies. Met de smoothiebar van Barplaza maakt u een goede en professionele indruk en valt uw stand op de beurs extra veel op.

GREEP UIT HET MENU:

– Smoothie met rood fruit
Een frisse vitaminebom met bessen, aardbeien en frambozen

– Yoghurtsmoothie
Op smaak gebracht met yoghurt voor een heerlijke, romige smoothie

– Tropische smoothie
Waan u op een tropisch eiland met de smaken van ananas en mango

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… het drinken van een smoothie een positief effect op uw gezondheid heeft? Zo bevatten smoothies vitaminen en mineralen die het lichaam meer energie geven en krijgt u op een gemakkelijke manier veel fruit (en groenten) binnen.