Pastabar op uw beurs

Opvallen tijdens uw deelname op de beurs is heel belangrijk. Op de beurs kunt u zakelijke contacten onderhouden en nieuwe contacten opdoen. Door de pastabar van Barplaza te huren, springt uw stand op de beurs extra in het oog en worden bezoekers van de beurs sneller naar uw stand toegetrokken. Dat geeft u alle kans om te netwerken en nieuwe klanten te vinden. Zo helpt Barplaza u om van uw beursdeelname een groot succes te maken!

Op de beurs met pastabar

Het team van Barplaza bereidt de pasta’s met zorg. We gebruiken dagverse ingrediënten en we serveren zowel vegetarische pasta’s als pasta’s met vlees en vis. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat onze pasta’s mooi zijn opgemaakt, zodat het eten er smakelijk uitziet. De pastabar van Barplaza ziet er netjes uit en springt meteen in het oog. Wat wilt u nog meer? Neem snel contact met ons op en ontdek hoe Barplaza van uw beursdeelname een groot succes kan maken!

GREEP UIT HET MENU:

– Pasta bolognese
Een klassieker die niet mag ontbreken op de kaart

– Vispasta
Een pasta met dagverse vis

– Pasta pesto
Heerlijk op smaak gebracht met verse pesto

– Pasta met basilicum
Vegetarische pasta met de klassieke combinatie van mozzarella, basilicum en tomaat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er wereldwijd meer dan 600 soorten pasta bestaan? De meeste pastasoorten worden gemaakt in Italië, daarna volgen Brazilië en de Verenigde Staten.