Pastabar op uw bedrijfsfeest

Medewerkers waarderen het vaak zeer als er een bedrijfsfeest voor hen georganiseerd wordt. Maar wat als u van dat bedrijfsfeest dit jaar iets extra speciaals maakt? De pastabar van Barplaza is dé manier om uw bedrijfsfeest origineel aan te kleden. Uw feest krijgt meteen Italiaanse sfeer door de geur van versbereide pasta’s. Bovendien kunnen uw gasten genieten van een lekker hapje. Uw medewerkers gaan het nog heel vaak over dit bedrijfsfeest hebben!

Bedrijfsfeest met Barplaza

Mag Barplaza de catering op uw bedrijfsfeest verzorgen? Dan kunt u alles rondom de catering loslaten, want het team van Barplaza regelt alles. Wij zorgen voor lekker en vers eten. Daarnaast garanderen natuurlijk dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Met de pastabar van Barplaza bent u zeker van nette en professionele catering, waarbij we altijd rekening houden met de wensen van uw medewerkers. Een mooie manier om uw medewerkers in het zonnetje te zetten!

GREEP UIT HET MENU:

– Pasta bolognese
Een klassieker die niet mag ontbreken op de kaart

– Vispasta
Een pasta met dagverse vis

– Pasta pesto
Heerlijk op smaak gebracht met verse pesto

– Pasta met basilicum
Vegetarische pasta met de klassieke combinatie van mozzarella, basilicum en tomaat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er wereldwijd meer dan 600 soorten pasta bestaan? De meeste pastasoorten worden gemaakt in Italië, daarna volgen Brazilië en de Verenigde Staten.