Pastabar op uw bruiloft

Gaan jullie trouwen en zijn jullie wég van Italië? Dan is een bruiloft in Italiaanse sferen echt iets voor jullie. Daarom mag de pastabar van Barplaza niet ontbreken tijdens jullie bruiloft. Onze pastabar is een robuuste bar met ledverlichting. Vanuit hier worden onze verse en smaakvolle pasta’s bereid. Ons team heeft een professionele en verzorgde uitstraling. Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over de verschillende pasta’s die wij serveren. Op die manier creëren we een droombruiloft waar jullie de rest van jullie leven van kunnen nagenieten!

Smaakvolle pasta’s van Barplaza

Lekker eten én compleet ontzorgd worden, en dit alles op een locatie die u zelf uitkiest… Klinkt dat niet goed? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met de pastabar van Barplaza kan dit allebei. Wij bereiden onze pasta’s met verse ingrediënten. Wij bieden voor ieder wat wils. Op onze kaart staan natuurlijk de echte klassiekers, zoals pasta bolognese, maar ook voor liefhebbers van vlees en vis en voor vegetariërs staat er genoeg op de kaart. Ons team bereidt uw eten met veel liefde en zorg en houdt bovendien rekening met eventuele dieetwensen. Waar wacht u nog op? Huur een pastabar van Barplaza en geniet van een bruiloft in Italiaanse sferen!

GREEP UIT HET MENU:

– Pasta bolognese
Een klassieker die niet mag ontbreken op de kaart

– Vispasta
Een pasta met dagverse vis

– Pasta pesto
Heerlijk op smaak gebracht met verse pesto

– Pasta met basilicum
Vegetarische pasta met de klassieke combinatie van mozzarella, basilicum en tomaat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er wereldwijd meer dan 600 soorten pasta bestaan? De meeste pastasoorten worden gemaakt in Italië, daarna volgen Brazilië en de Verenigde Staten.