Pizzaoven op uw beurs

Op de beurs staan ontzettend veel stands van verschillende bedrijven. Ieder bedrijf wil zijn product goed verkopen en hoopt dat zijn stand veel klanten aantrekt. Barplaza kan u helpen om uw stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen die de beurs bezoekt. Met onze pizzaoven verrast u oude en nieuwe klanten met een heerlijke pizzapunt met verse ingrediënten. Zo valt uw bedrijf op en zullen mensen uw aanwezigheid op de beurs niet snel meer vergeten.

Professionele pizzacatering

Professionaliteit en een goede uitstraling zijn op een beurs zeer belangrijk. Daarvoor bent u bij Barplaza aan het juiste adres. Ons professionele team bestaat uit mensen met zeer veel cateringervaring. Wij zullen het alle bezoekers van uw stand op de beurs naar de zin maken, zodat u zich kunt bezighouden met het presenteren van uw bedrijf en het verkopen van uw product. Huur nu een pizzaoven van Barplaza en verras klanten met unieke catering!

GREEP UIT HET MENU:

– Pizza Margarita
De klassieker met tomaat, mozzarella en verse basilicum

– Pizza Prosciutto
Met verse prosciutto en smaakvolle parmezaanse kaas

– Pizza salami
Voor de vleesliefhebbers, met pittige salami

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de smaak van uw pizza intenser wordt als u een scheutje olijfolie over uw pizza heen giet voor u deze in de oven doet? De olijfolie bindt de smaken samen en maakt uw pizza nog smaakvoller.