Pizzaoven op uw bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest moet een gezellige gelegenheid zijn. U wilt medewerkers in het zonnetje zetten en een positieve sfeer tussen collega’s onderling bevorderen. Het is daarom belangrijk om het feest sfeer te geven. Dat kan met de pizzaoven van Barplaza! De ruimte vult zich met de geur van versgebakken pizza, medewerkers genieten van een smaakvolle pizzapunt en zo ontstaat er een bedrijfsfeest in Italiaanse sferen.

Huur een Pizzaoven

Het team van Barplaza doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Onze pizzaoven is authentiek en brengt een heleboel leuke extra’s met zich mee. Niet alleen zijn de pizzapunten een heerlijke versnapering tijdens uw bedrijfsfeest, maar medewerkers kunnen ook meekijken hoe de pizza’s bereid worden. Unieke catering op een ontspannen manier! Barplaza helpt u om van uw bedrijfsfeest een geslaagd feest te maken.

GREEP UIT HET MENU:

– Pizza Margarita
De klassieker met tomaat, mozzarella en verse basilicum

– Pizza Prosciutto
Met verse prosciutto en smaakvolle parmezaanse kaas

– Pizza salami
Voor de vleesliefhebbers, met pittige salami

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de smaak van uw pizza intenser wordt als u een scheutje olijfolie over uw pizza heen giet voor u deze in de oven doet? De olijfolie bindt de smaken samen en maakt uw pizza nog smaakvoller.