Pizzaoven op uw jubileumfeest

Een jubileum moet gevierd worden! Bent u 20 jaar in dienst? Of is die ene gewaardeerde collega al 25 jaar werkzaam binnen het bedrijf? Wat de reden ook is: een jubileum verdient speciale aandacht. Met de pizzaoven van Barplaza maakt u van een jubileum écht een feest. Iedereen die aanwezig is op het jubileumfeest geniet van versgebakken pizzapunten met de lekkerste ingrediënten. Dat zullen de aanwezigen niet snel meer vergeten!

Sfeer op uw jubileumfeest

De pizzaoven van Barplaza brengt ontzettend veel sfeer. De ruimte vult zich met de geur van versgebakken pizza, gasten kunnen meekijken hoe de pizza’s gebakken worden en er heerst een ontspannen sfeer. Het team van Barplaza draagt ook bij aan een geslaagd jubileumfeest. Ons personeel is professioneel en altijd vriendelijk en doet er alles aan om het u en uw gasten naar de zin te maken. Met Barplaza heeft u alles in huis voor een prachtig jubileumfeest!

GREEP UIT HET MENU:

– Pizza Margarita
De klassieker met tomaat, mozzarella en verse basilicum

– Pizza Prosciutto
Met verse prosciutto en smaakvolle parmezaanse kaas

– Pizza salami
Voor de vleesliefhebbers, met pittige salami

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de smaak van uw pizza intenser wordt als u een scheutje olijfolie over uw pizza heen giet voor u deze in de oven doet? De olijfolie bindt de smaken samen en maakt uw pizza nog smaakvoller.