Pizzaoven op uw bruiloft

Een bruiloft om nooit meer te vergeten? Dat is mogelijk! Met de pizzaoven van Barplaza geeft u op geheel eigen wijze invulling aan de catering op uw trouwerij. Waarom kiezen voor standaard bittergarnituur als u uw gasten tijdens het feest ook kunt trakteren op pizzapunten met verse ingrediënten? Met de pizzaoven van Barplaza wordt uw bruiloft dat unieke feest waar u altijd al van droomde.

Verse pizza, verse ingrediënten

Alle ingrediënten die het team van Huur een Pizzaoven gebruikt voor de pizza’s, zijn dagvers. Dit maakt onze pizza’s extra smaakvol. Heeft u zelf voorkeur voor bepaalde ingrediënten die u graag terug wil zien op de pizza’s? Vertel het ons! Het team van Barplaza houdt rekening met dieetwensen en voorkeuren. Huur snel uw pizzaoven en geniet van unieke en originele catering op maat van Barplaza. Wij wensen u een prachtige bruiloft toe!

GREEP UIT HET MENU:

– Pizza Margarita
De klassieker met tomaat, mozzarella en verse basilicum

– Pizza Prosciutto
Met verse prosciutto en smaakvolle parmezaanse kaas

– Pizza salami
Voor de vleesliefhebbers, met pittige salami

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de smaak van uw pizza intenser wordt als u een scheutje olijfolie over uw pizza heen giet voor u deze in de oven doet? De olijfolie bindt de smaken samen en maakt uw pizza nog smaakvoller.