Smoothiebar op uw bruiloft

Jullie gaan trouwen! Wat een bijzondere dag. Een feest als dit maakt u maar één keer in uw leven mee. Alles moet kloppen. Met de smoothiebar van Barplaza maakt u van uw bruiloft een vrolijk feest om nooit meer te vergeten. We serveren vrolijke en smaakvolle smoothies waar we alle gasten blij mee maken. Met Huur een Smoothiebar geeft u op een gezonde en originele manier invulling aan de catering op uw bruiloft. Barplaza zal er samen met haar professionele team alles aan doen om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken.

Zomerse smoothiebar

Onze smoothiebar ziet er stijlvol en feestelijk uit. Onze professionele gastvrouwen serveren de verse smoothies direct uit vanuit onze smaakvolle led-verlichte smoothiebar. Het zal uw gasten aan niets ontbreken tijdens uw bruiloft. Onze smoothies zijn gezond en zien er vrolijk uit. De smoothiebar van Barplaza past dan ook perfect bij een zomerbruiloft. Ziet u het al voor zich? Een warme zomeravond waarin u de liefde viert, terwijl u en uw gasten genieten van een verse, vrolijke smoothie? Maak van uw trouwerij een zomers feest met de smoothiebar van Barplaza!

GREEP UIT HET MENU:

– Smoothie met rood fruit
Een frisse vitaminebom met bessen, aardbeien en frambozen

– Yoghurtsmoothie
Op smaak gebracht met yoghurt voor een heerlijke, romige smoothie

– Tropische smoothie
Waan u op een tropisch eiland met de smaken van ananas en mango

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… het drinken van een smoothie een positief effect op uw gezondheid heeft? Zo bevatten smoothies vitaminen en mineralen die het lichaam meer energie geven en krijgt u op een gemakkelijke manier veel fruit (en groenten) binnen.