Smoothiebar op uw jubileumfeest

Wilt u die ene collega in het zonnetje zetten wegens zijn of haar jubileum? Het team van Huur een Smoothiebar begrijpt dat u iets bijzonders als een jubileum niet zomaar voorbij kunt laten gaan. Barplaza helpt u graag om van dit jubileumfeest een bijzonder moment te maken. Met onze smoothiebar kunnen alle gasten op het jubileumfeest genieten van een gezonde en frisse traktatie.

Vier een jubileum met Barplaza

De smoothiebar van Barplaza ziet er mooi en professioneel uit. De bar is aangekleed met ledverlichting en ons personeel heeft een professionele en verzorgde uitstraling. Het uitserveren van gezonde smoothies is dé manier om gasten blij te maken en van het jubileum een onvergetelijk moment te maken. Onze professionele gastvrouwen doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. De smoothies worden direct vanuit de bar uitgeserveerd en uiteraard houden wij rekening met alle dieetwensen van uw gasten. En heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze gastvrouwen. Zij denken heel graag met u mee!

GREEP UIT HET MENU:

– Smoothie met rood fruit
Een frisse vitaminebom met bessen, aardbeien en frambozen

– Yoghurtsmoothie
Op smaak gebracht met yoghurt voor een heerlijke, romige smoothie

– Tropische smoothie
Waan u op een tropisch eiland met de smaken van ananas en mango

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… het drinken van een smoothie een positief effect op uw gezondheid heeft? Zo bevatten smoothies vitaminen en mineralen die het lichaam meer energie geven en krijgt u op een gemakkelijke manier veel fruit (en groenten) binnen.