Tapasbar op uw beurs

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs en wilt u dat uw stand opvalt tussen alle andere beursstands? Barplaza biedt de oplossing! Wij verzorgen al ruim 10 jaar unieke catering op beurzen en evenementen, hopelijk dit jaar ook voor uw bedrijf! Met onze mediterraanse Tapasbar, voorzien van opvallende led-verlichting, kunt u beursbezoekers laten genieten van heerlijke tapasgerechten. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt en de aandacht trekt op de beurs. Onze professionele koks en gastvrouwen gaan graag voor u aan de slag.

Opvallen op een beurs?

Wij begrijpen als geen ander dat u wilt opvallen op een beurs. Het is daarom belangrijk dat de plek waar u en uw doelgroep samenkomen eruit springt. Verras uw bezoekers met verrukkelijke tapas van de beste kwaliteit. De Tapasbar van Barplaza is gegarandeerd een opvallende verschijning op uw beurstand. De bar is voorzien van een ruime keuze aan luxe tapasgerechten die onze ervaren koks vers voor u bereiden. Onze professionele gastvrouwen serveren de tapas voor u uit. Enthousiast geworden? Wij gaan graag voor u aan de slag.

GREEP UIT HET MENU:

– Pepers gevuld met roomkaas

– Parmaham met meloen

– Banderillasspiesjes

– Vijgen met geitenkaas en honing

– Gemarineerde gamba’s met mango

– Zalmrolletje met roomkaas

– Chorizo met aioli

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er in Spanje bijna 13.000 tapasbarretjes zijn? De tapas verschilt per bar, afhankelijk van de streek waarin u zich bevindt.