Tapasbar op uw bruiloft

Wilt u uw bruiloft echt uniek maken? Barplaza helpt u graag met het verzorgen van een unieke catering op uw bruiloft. Samen met onze chef-koks en onze professionele gastvrouwen zorgen wij ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke cateringbeleving hebben. Met onze vers bereidde tapashapjes die uitgeserveerd op aardewerkschaaltjes komt de echte Spaanse sfeer naar boven. Niet alleen onze verse tapashapjes en de heerlijke geuren zorgen voor een onvergetelijke avond, maar ook onze cateraars zorgen ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijk moment wordt.

Unieke bruiloft

Een onvergetelijk moment? dat wordt het zeker met onze led verlichte tapasbar, onze professionele chef-koks en gastvrouwen. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het bereiden en uitserveren van vers tapashapjes. Onze cateraars houden u dieet en allergie wensen in de gaten en verrassen u met de kennis die zij hebben over alle verse gerechten die zij aan u uitserveren. Wilt u een onvergetelijk cateringervaring hebben samen met Barplaza? dan kunt u hieronder een offerte sturen of direct contact opnemen.

GREEP UIT HET MENU:

– Pepers gevuld met roomkaas

– Parmaham met meloen

– Banderillasspiesjes

– Vijgen met geitenkaas en honing

– Gemarineerde gamba’s met mango

– Zalmrolletje met roomkaas

– Chorizo met aioli

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… er in Spanje bijna 13.000 tapasbarretjes zijn? De tapas verschilt per bar, afhankelijk van de streek waarin u zich bevindt.