Wijnbar op uw bedrijfsfeest

Wilt u een leuke invulling voor uw bedrijfsfeest? Dat kan! Met de wijnbar van Barplaza proeven uw medewerkers niet alleen smaakvolle wijnen, maar genieten zij ook van een echte cateringervaring. Onze sommeliers kunnen uw medewerkers meer vertellen over de wijn die ze proeven en kunnen hen alles vertellen over de beste manier om een wijn te proeven en verschillende smaken te onderscheiden. Een echte ervaring en een unieke invulling van uw bedrijfsfeest!

Wijncatering op maat

Barplaza schenkt wijnen die u graag terugziet op de menukaart. Samen gaan we op zoek naar een combinatie van wijnen die passend is, zodat er een smaakvolle proeverij ontstaat. Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden? Wilt u de wijnbar een specifiek thema geven, zoals ‘Zuid-Afrikaans’ of ‘Italiaans’? Vertel het ons. Ons professionele team staat klaar om van uw bedrijfsfeest een prachtig feest te maken.

GREEP UIT HET MENU:

– Bordeaux

– Caubernet Sauvignon

– Chardonnay

– Merlot

– Pinot Noir

– Sauvignon Blanc

– Muscat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de oudste fles wijn ter wereld ruim 1600 jaar oud is? Deze wijn kan niet geproefd, maar wel bewonderd worden in het Historisch Museum der Pfalz in Speyer (Duitsland).