Wijnbar op uw jubileumfeest

Een jubileum is een uniek moment om iemand in het zonnetje te zetten. Dat kan uitstekend met de wijnbar van Barplaza. Onze wijnbar is niet alleen dé manier om uw gasten te voorzien van een heerlijk drankje tijdens het feest, maar ook bieden wij u een unieke cateringervaring. Onze sommeliers kunnen u alles vertellen over wijnen en nemen u mee in de wereld van de wijnproeverij. Met de wijnbar van Barplaza wordt dit jubileum een moment om nog vaak aan terug te denken.

Wijnbar met thema

Wilt u uw wijnbar een thema geven? Dat kan! In overleg met u kunnen we bijvoorbeeld alleen wijnen uit Italië, Spanje, Zuid-Afrika of een ander land schenken. Vindt u het leuk om juist wijnen uit verschillende landen en van verschillende druivensoorten te schenken? Ook dat is mogelijk. Bij Barplaza denken we graag met u mee, om van uw jubileumfeest een groot succes te maken!

GREEP UIT HET MENU:

– Bordeaux

– Caubernet Sauvignon

– Chardonnay

– Merlot

– Pinot Noir

– Sauvignon Blanc

– Muscat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de oudste fles wijn ter wereld ruim 1600 jaar oud is? Deze wijn kan niet geproefd, maar wel bewonderd worden in het Historisch Museum der Pfalz in Speyer (Duitsland).