Wijnbar op uw bruiloft

Uw trouwerij is een bijzonder moment. Dit moet de dag van uw leven worden, en daarom wilt u daar iets speciaals van maken. Zijn u en uw partner echte wijnliefhebbers? Dan is de wijnbar van Barplaza de perfecte manier om de catering op uw trouwerij in te vullen. Samen met u bepalen we welke wijnen er geschonken worden op uw bruiloft. Een heerlijke proeverij terwijl u de liefde viert. Dat klinkt als een uitstekende combinatie!

Exclusieve trouwerij met wijnbar

Met de mobiele wijnbar van Barplaza maakt u van uw trouwerij een exclusief feest waar smaak voorop staat. Onze sommeliers hebben jarenlange ervaring in het schenken van de lekkerste wijnen. Zij kunnen u van alles vertellen over de verschillende wijnsoorten. Niet alleen kunnen u en uw gasten op deze manier diverse wijnen proeven, maar uw bruiloft wordt een onvergetelijk moment waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken. Een wijnbar op uw bruiloft? Wij helpen u graag verder!

GREEP UIT HET MENU:

– Bordeaux

– Caubernet Sauvignon

– Chardonnay

– Merlot

– Pinot Noir

– Sauvignon Blanc

– Muscat

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIST U DAT?

… de oudste fles wijn ter wereld ruim 1600 jaar oud is? Deze wijn kan niet geproefd, maar wel bewonderd worden in het Historisch Museum der Pfalz in Speyer (Duitsland).